Vakttjänst

Obs! Anmälan till vakttjänst är stängd för sommarsäsongen 2019 och öppnar igen i april 2020.

Alla som har båtplats i klubbens hamn har vakttjänst, och härmed ansvar för att gå minst en vaktnatt per sommarsäsong.

Under vakttiden ska man:
  • Befinna sig på klubbens områden.
  • Skriva i loggboken, som finns på bordet i klubbstugan, att man går på vakten.
  • Patrullera alla klubbens bryggor några gånger under natten.
  • Anteckna i loggboken om man uppmärksammar något speciellt, bilar som beter sig märkligt, dåligt förtöjda båtar, lampor på området som ej fungerar, mm mm.
  • Ta kontakt med styrelse eller båtägare om någon båt ligger så illa förtöjd att skaderisk föreligger.
  • Skriva i loggboken när man går av vakten.

Nyckel till klubbstugan finns i nyckelskåpet som sitter på klubbhusets sydvästra hörn, under gatlyktan.
Komplett vaktinstruktion finns i pärmen som ligger på bordet i klubbstugan.

Anmäl dig till vakttjänst genom att trycka på länken till vänster och logga in på BAS-systemet. Inloggning sker med din registrerade e-postadress och ett lösenord som du själv valt. Om du inte fått ett initialt lösenord så kontakta styrelsen så får du ett.